Politica de retur

Anularea unei comenzi în farmacia noastră Farmaciero24/7 este o procedură cât mai convenabilă pentru dvs. Deși sperăm că nu va trebui să vă anulați comanda, înțelegem că uneori apar circumstanțe care necesită o schimbare a planurilor. În acest articol vă vom spune cum să faceți acest lucru.

1. Perioada de anulare a comenzii:aveți dreptul să vă anulați comanda înainte ca aceasta să fie expediată. Dacă comanda dvs. a fost deja expediată, puteți profita oricând de politica noastră de returnare.

2. Procesul de anulare a comenzii: pentru a anula o comandă, vă rugăm să contactați departamentul nostru de asistență pentru clienți afișat pe site. Vă rugăm să includeți numărul comenzii și motivul anulării. Ne vom strădui să procesăm solicitarea dvs. cât mai repede posibil pentru a minimiza inconvenientele dvs.

3. Rambursare: după ce comanda dvs. a fost anulată cu succes, suma plătită va fi rambursată în contul dvs. în câteva zile lucrătoare.

Returul mărfurilor: dreptul dumneavoastră la calitate în farmacia noastră Farmaciero24/7

În farmacia noastră Farmaciero24/7 prețuim încrederea dumneavoastră și vă garantăm returnarea sau schimbul de bunuri în următoarele cazuri:

1. Defecte ale produsului: dacă produsul primit este defect sau nu îndeplinește specificațiile menționate, vă vom rambursa banii sau vă vom înlocui produsul cu unul similar în termen de 14 zile de la primirea comenzii.

2. Anularea unei comenzi înainte ca aceasta să fie expediată: după cum sa menționat mai devreme, vă puteți anula comanda înainte ca aceasta să fie expediată și puteți primi o rambursare completă.

3. Anularea mărfurilor din alte motive: dacă vă răzgândiți cu privire la efectuarea unei achiziții sau decideți să alegeți un alt produs, vă oferim și posibilitatea de a reveni în termen de 14 zile de la primirea comenzii. Cu toate acestea, produsul trebuie să fie în ambalajul original și neutilizat.

Articolele nu sunt disponibile pentru returnare

Din motive de siguranță și calitate, unele articole nu pot fi returnate. Vă rugăm să acordați atenție următoarelor categorii de bunuri excluse de la retur:

1. Medicamente: în conformitate cu legea, medicamentele nu pot fi returnate în general. Nu putem accepta medicamente returnate, chiar dacă ambalajul este intact.

2. Articole cu o dată de expirare:Articolele cu o dată de expirare limitată nu pot fi returnate dacă data de expirare a expirat.

3. Produse care necesită condiții speciale de depozitare: unele produse necesită condiții speciale de depozitare, iar încălcarea acestora poate afecta calitatea. Prin urmare, astfel de bunuri nu pot fi returnate.

Rambursare: satisfacția dvs. este preocuparea noastră

Garantăm o rambursare în conformitate cu condițiile de returnare descrise mai sus. Fondurile vor fi returnate pe cardul dvs. de plată sau contul din care a fost efectuată plata. Perioadele de rambursare pot varia în funcție de bancă sau de sistemul de plată, dar ne străduim întotdeauna să oferim rambursări cât mai repede posibil.

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie să returnați sau să schimbați un articol, vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență folosind contactele furnizate pe site. Suntem întotdeauna gata să vă ajutăm să rezolvați orice probleme legate de comenzi și retururi în farmacia noastră online Farmaciero24/7 .

Rețineți că satisfacția dvs. este prioritatea noastră principală și facem tot posibilul pentru a ne asigura că experiența dvs. de cumpărături cu noi este plăcută și fără griji.