Disclaimer medical

Pe site-ul web Farmaciero24/7 ne străduim să vă oferim informații importante despre produsele medicale și aplicațiile acestora. Scopul nostru este să vă facem alegerea conștientă și informată. Acordăm o atenție deosebită relevanței și fiabilității informațiilor pe care le oferim, astfel încât să puteți lua decizii importante cu privire la sănătatea dumneavoastră.

Toate informațiile prezentate pe site-ul nostru web se bazează pe surse de încredere și sunt actualizate în mod regulat în conformitate cu cele mai recente progrese medicale. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că informațiile de pe site nu pot înlocui consultarea cu un medic calificat. Înainte de a utiliza orice medicament, în special fără prescripție medicală, este întotdeauna recomandat să consultați un medic.

În farmacia noastră online veți găsi o gamă largă de produse medicale din Italia la prețuri accesibile. Ne mândrim să oferim produse de înaltă calitate care vă pot îmbunătăți sănătatea și calitatea vieții.

Întârzierea comenzii sau nelivrarea

Facem tot posibilul pentru a oferi clienților noștri livrare promptă și de încredere. Cu toate acestea, uneori apar situații în care o comandă poate fi întârziată sau poate să nu fie livrată la timp. Dorim să subliniem că suntem responsabili pentru astfel de situații și vă garantăm sprijin deplin.

Dacă comanda dvs. este întârziată din orice motiv, vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți. Vom începe imediat o investigație și vom lua toate măsurile necesare pentru a accelera livrarea comenzii dumneavoastră. Dacă din orice motiv livrarea nu este posibilă, vă vom rambursa costul integral al comenzii.

Apreciem încrederea dvs. și facem tot posibilul pentru a vă face experiența de cumpărături confortabilă și sigură.

Utilizarea produselor fără consultarea medicului

Încurajăm toți clienții noștri să urmeze cu strictețe instrucțiunile furnizate cu produsele medicale. Acest lucru este valabil atât pentru medicamente, cât și pentru alte produse medicale. Utilizarea produselor fără aprobarea medicului dumneavoastră sau contrar instrucțiunilor poate prezenta un risc pentru sănătatea dumneavoastră.

Achiziționând produse de pe site-ul nostru web, sunteți de acord că veți urma cu strictețe instrucțiunile de pe ambalaj sau din documentația însoțitoare. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la utilizarea produsului, nu ezitați să consultați un profesionist din domeniul sănătății. Sănătatea dumneavoastră este prioritatea noastră și vă încurajăm insistent să utilizați medicamentele în mod responsabil.

Produsele noastre sunt disponibile fără prescripție medicală, dar acest lucru nu înseamnă că ar trebui să fie utilizate fără grijă rezonabilă. Amintiți-vă întotdeauna că este important să vă consultați cu medicul dumneavoastră pentru a asigura un tratament sigur și eficient.

Acordul dvs. privind declinarea răspunderii

Apreciem foarte mult interesul dumneavoastră față de site-ul nostru și alegerea dumneavoastră de a cumpăra produse medicale de la noi. Prin plasarea unei comenzi, sunteți de acord cu clauza noastră de declinare a răspunderii. Acest document este important pentru claritate și înțelegere a regulilor de utilizare a serviciilor și produselor noastre.

Vă rugăm să citiți cu atenție această clauză de declinare a răspunderii și să o luați în considerare atunci când cumpărați și utilizați produsele noastre. Suntem întotdeauna gata să vă răspundem la întrebări și să vă oferim clarificările necesare cu privire la această problemă.

Vă mulțumim că ați ales Farmaciero24/7 . Scopul nostru este să vă oferim produse medicale de cea mai înaltă calitate și informații de care aveți nevoie pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră.